Uitnodiging OTOTELSim Netwerkevent “OTOpia”

Gratis, Samenwerken, Humor, Actie, Interactie, Discussie!
Schrijf je vanaf nu in!

 

Vanaf vandaag, 14 april, heb jij de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze unieke dag! Een dag waarbij post-its en powerpoints verbannen zijn, maar waar interactie en samenwerken centraal staat.

Een unieke kans voor 200 betrokkenen die zich via de onderstaande knop direct in kunnen schrijven. Tenzij je net die wereldreis had geboekt, of het je trouwdag is. In alle andere gevallen ben jij er bij, de dag waarop OTOpia wordt gelanceerd.

Jij behoort tot de unieke groep die gaat meebouwen aan een nieuwe “samenleving”.

Een “samenleving” waarin alle trainers en opleiders in het domein van crisisbeheersing en hulpverlening intensiever samenwerken en nog meer en vaker van elkaar leren. Vooral in de ‘’koude fase’’.

Nieuwsgierig? Klik op de “Meld je hier aan” knop. Hier vind je namelijk meer informatie over het programma, locatie en natuurlijk de inschrijving.

 

Meld je hier aan!

 

 


Op 27 mei 2015 organiseert de Taskforce OTOTELSim (opleiden, trainen en oefenen, testen, evalueren, lessons learned en simulatie) een netwerkevenement in opdracht van het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie in samenwerking met het Maurits Instituut en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Dit netwerkevent is bedoeld voor opleiders en trainers etc. werkzaam in de (semi)publieke regionale crisisbeheersing en hulpverlening.

Doel van de dag is het versterken van samenwerking op het gebied van opleiden, trainen en oefenen, testen, evalueren en lessons learned (OTOTELSim).

Wilt u er bij zijn meld u dan hier aan. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Kaylie Tammerijn, contactpersoon van de projectgroep, via netwerkevent.ototel@maurits-instituut.nl