Thema | Samenwerken

In een steeds fluïder wordende maatschappij wordt het steeds minder relevant om in organisatiestructuren te denken. Netwerken tussen organisaties worden steeds belangrijker. Dat vereist een geheel andere wijze van denken en van benaderen van onderwerpen. Uiteindelijk wordt de kracht van een organisatie in grote mate bepaalt door samenwerken, binnen en tussen teams, afdelingen of met andere organisaties.

Samenwerken - 04

Hoe gaan militaire organisaties hiermee omgaan? Vaak wordt van hen verwacht dat ze snel omschakelen van het traditioneel organiseren, naar samenwerken met een veelheid van andere partijen binnen een netwerk. Aan welke randvoorwaarden moeten organisaties voldoen om in netwerken te kunnen opereren? Welke eisen stelt dit aan medewerkers en aan de andere elementen van de organisatie?

Rondom dit thema bieden wij een breed scala aan opleidingen en trainingen. Tevens bieden wij maatwerkoplossingen, mini-masterclasses ter introductie op dit thema’s en organisatieontwikkelingstrajecten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit thema, of over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 085 – 06 56 276

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.