Boek | Teams door het vuur

Teams door het VUUR – 9 krijgsmachtlessen voor managers

Echt succesvolle teams hebben een duidelijke missie of opdracht en een gezamenlijk ervaren leiderschap. Teamleden hebben heldere taken en in het team heerst een gevoel van saamhorigheid.

 

Dat geldt in het bijzonder voor teams in de krijgsmacht. De krijgsmacht is daarom een waardevolle bron van methodieken en inzichten voor teamvorming. In
Teams door het VUUR leert de lezer hoe hij de methoden die in de krijgsmacht worden gehanteerd, zelf in zijn team kan toepassen.

Teamleiders, managers, leidinggevenden en projectleiders zijn met deze lessen uit de krijgsmacht in staat een team te smeden dat de capaciteiten heeft uitdagende prestaties neer te zetten.

 

‘In zijn boek over leiderschap, teamvorming, moreel en saamhorigheid bespreekt Rob Evers hoe een leider een team kan smeden waarmee de strijd met vertrouwen kan worden gevoerd. Mijn advies aan de lezer is: lees het goed, maak het u eigen en handel ernaar.’ Dick Berlijn, generaal (b.d.) en voormalig Commandant der Strijdkrachten.

 

Teams door het VUUR introduceert het vuurwiel als middel om de noodzakelijke balans tussen actie, reflectie en teamgevoel te creëren. Door toepassing van de negen krijgsmachtlessen kunnen managers en begeleiders als trainers en coaches een team smeden dat in staat is om uitdagende prestaties neer te zetten.

 

Titel : Teams door het VUUR – 9 krijgsmachtlessen voor managers
Auteur : Rob Evers
Rubriek : Leiderschap
Uitgeverij : Boom/Nelissen
Pagina’s : 200
Uitvoering : Paperback
EAN :  9789024400966
Prijs : € 27,99

 

Bestellen

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, bel ons op 070 – 206 00 16.