Opleidingen en Trainingen

De Maurits Academie richt haar activiteiten op het delen van kennis en ervaring uit twee voor elkaar vaak onbekende werelden, het civiele en het militaire.

Onderscheidend voor de Maurits Academie is dat wij beproefde leiderschaps- en management ervaringen en inzichten uit twee werelden met elkaar verbinden. Wij realiseren dit door het ontwikkelen en aanbieden van Opleidingen en Trainingen die aan die aansluiten bij het thema “Verbinden en leren van civiele en militaire kennis en ervaring”.

 

Rondom dit of één van onze andere thema’s bieden wij een breed scala aan producten en diensten; van verdieping per thema, masterclasses, trainingen, cursussen, lezingen en workshops tot en met intensievere begeleidings-, adviserings- en organisatieontwikkelingstrajecten. Tevens bieden wij mini-masterclasses aan als introductie op dit of één van onze andere thema’s.

 

Kies hieronder het soort opleiding of thema van uw voorkeur.

 

Opleidingen

Opleidingen per thema

  • Lezingen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze opleidingen of trainingen, of over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 070 – 206 00 16.

 

Informatie aanvragen