Ondernemen na Brexit

Waarmee kan een militair strateeg u helpen?

 

Wij faciliteren uw strategische beeld- en besluitvorming. Wij gaan echter niet op uw stoel zitten. Wij brengen samen met u de factoren van invloed, politiek-economische scenario’s, de besluitcriteria, uw eigen mogelijkheden en de besluiten die genomen moeten worden in kaart. Wij begeleiden u in dit proces, maar u staat aan het roer.

U kunt uzelf laten ondersteunen op meerdere manieren. Van zeer persoonlijk tot een online webinar.

 

Courses of Action staff meeting

Omschrijving : Onder begeleiding van zeer ervaren militair professionals uit de hoogste rangen gaat u met uw managementteam één of meerdere dagen aan de slag om uw strategische opties te ontwikkelen, samen met de criteria voor besluitvorming.
Locatie : Een militair inspirerende, en tegelijk ontspannende omgeving.
Bijzonderheden : Richtprijs voor een managementteam van 6 personen, 1 dag, incl. koffie, thee, lunch en diner: € 7.287,-

De genoemde richtprijs is exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Facturering vindt voor 75% vooraf en voor 25% achteraf plaats.

Informatie aanvragen

 

 

Courses of Action seminar (boek snel, aantal deelnemers is beperkt!)

Omschrijving : Het Courses of Action Seminar neemt u mee in de wereld van het militaire strategie, inlichtingen-, plannings- en besluitvormingsproces.  Aan de hand van enkele cases krijgt u methodieken aangereikt die u helpen om in een veranderende en onzekere omgeving opnieuw uw doelen en strategie te bepalen.
“Early bird” prijs : € 475,- per persoon (geldig t/m 15 augustus 2016)
Prijs (na 15-08) € 5725,-
Wanneer : 14 september 2016
Duur : 1 dag
Aantal deelnemers : Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers.
Locatie : Centrum van het land, wordt u nader over bericht.
Bijzonderheden : De genoemde prijs is exclusief 21% BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en worden vooraf gefactureerd en voldaan.

Informatie aanvragen Direct aanmelden

 

 

Courses of Action webinar

Omschrijving : Volgt
Investering : Volgt
Wanneer : Volgt
Duur : 1,5 uur
Bijzonderheden : De genoemde prijs is exclusief 21% BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en worden vooraf gefactureerd en voldaan.

Informatie aanvragen

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze andere thema’s, of over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, bel ons op 070 – 206 00 16