Maurits Professionals

Maurits Professionals levert specialisten met militaire kennis en ervaring op gebieden als strategie, leiderschap, informatieverzameling, besluitvorming en uitvoering, teams en teamperformance aan bedrijven, instellingen en andere organisaties.

Oud militairen en reservisten hebben vaak jarenlange ervaring op één of meerdere van deze thema’s. Ze zijn tijdens hun carrière veelvuldig getraind, hebben een winnersmentaliteit en kennen het belang van een goed functionerend team. 

 

Waarom militaire specialisten?

De afgelopen jaren is er heel veel veranderd in de wereld, landen zijn zich anders tot elkaar gaan verhouden, zwaartepunten in economische ontwikkeling zijn verschoven, markten zijn steeds meer opgesplitst in deelmarkten met een niche karakter, innovaties vinden sneller plaats en aan organisaties worden steeds hogere eisen gesteld.

Manager of Leider (479x310)Opmerkelijk genoeg hebben militaire organisaties in de afgelopen eeuwen eenzelfde ontwikkeling doorgemaakt. Militaire organisatie opereren, al sinds mensen heugenis, op het scherpst van de snede in een vaak sterk concurrerende en complexe omgevingen. Inspelen op, en gebruik maken van op deze omgeving is één van de belangrijkste succes bepalende factoren.

Oud militairen en reservisten hebben de afgelopen decennia nog meer dan in het verleden geleerd om flexibel op elke verandering van omstandigheden in te spelen. Zij zijn gewent, en in staat, om binnen enkele weken, soms dagen, op een locatie die soms duizenden kilometers ver weg, opdrachten uit te voeren in een netwerkachtige constructie met een veelheid aan andere militaire en civiele organisaties. Deze flexibiliteit is ongekend en kan voor u een enorme meerwaarde zijn.

 

Maurits Professionals biedt het bedrijfsleven geoefende en gemotiveerde professionals voor de meest uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Tegelijkertijd geven we onze oud militairen betekenisvol werk en een interessante tweede carrière.

 

Wilt u meer weten over de diensten van Maurits Professionals, neem dan contact op met Onno Ruiter. Onno is te bereiken op nummer 06 – 41 46 22 99 en via o.ruiter@maurits-instituut.nl