Maurits Continuïteit

Maurits Continuïteit

Maurits Continuïteit helpt organisaties wendbaarder en weerbaarder, resilient, te zijn zodat zij flexibel kunnen inspelen op veranderingen,  of (be)dreigingen, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

De experts van Maurits Continuïteit beschikken over nationale en internationale, militaire en civiele kennis en ervaring op het gebied van management, leiderschap, bedrijfscontinuïteit, crew resource management, crisismanagement, resilience en opleiden en trainen. Zowel in theorie, maar vooral vanuit eigen praktijk ervaring.

Zij weten wat er op dit gebied nodig is om succesvol te zijn, welke begrippen centraal staan en zijn als geen ander in staat om onder de meest uiteenlopende omstandigheden resultaten te bereiken. Niet zo gek want (bijna) al deze thema’s hebben grote raakvlakken met de core business van de Krijgsmacht en daar hebben onze experts veel kennis en praktijk ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring willen zij graag met u delen.

Hoe weerbaar en weerbaar is uw organisatie?

Wilt u weten hoe resilient (weerbaar en veerkrachtig) uw organisatie is? Doe dan onze GRATIS online Resilience QuickScan en krijg hier in slechts 5 minuten meer inzicht in. 

Klik op de blauwe knop en start direct met de QuickScan.

Heeft u vragen over bedrijfscontinuïteit, crisismanagement, weerstandvermogen en veerkracht of wilt u weten wat Continuity Solutions voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 085 – 06 56 276