Marco Hulleman – Associate

Marco is officier geweest bij de Koninklijke Landmacht en heeft in zijn laatste functie gewerkt als hoofd Research & Development binnen het Simulatiecentrum van de Landmacht in Amersfoort.

Gedurende zijn loopbaan binnen Defensie heeft Marco zich altijd bezig gehouden met het verbeteren van de steun aan de boots on the ground. De mannen en vrouwen die het echte werk verzetten en de effecten maken tijdens hun operationele inzet in binnen- en buitenland.

Naast het hebben van een goede uitrusting, is opleiden en trainen noodzakelijk. Aan de inzet zal altijd een goed plan ten grondslag moeten liggen, dat door iedereen op elk niveau wordt begrepen. “Ga je niet de poort uit? Dan draag je bij aan risico reductie en een goed plan!”

Binnen NATO heeft Marco, als voorzitter van de Simulation for Training and Operations Group hier op internationaal niveau bijgedragen en heeft de NATO community uitgedaagd om simulatie ook te gebruiken voor operationele planning, ondersteuning en evaluatie.

Door zijn jarenlange ervaring als militair, leider, zijn operationele kennis, ervaring uit uitzendingen en het werken op internationaal niveau, maakt hem een breed ontwikkeld mens, met zijn 2 meter vier, een indrukwekkende persoon en zijn welbespraaktheid en humor een boeiende en interessante spreker.

Vanuit verschillende achtergronden, weet Marco op een heldere, pakkende en zeer persoonlijke wijze verschillende aspecten van leiderschap naar voren te brengen. Ondersteund door een moderne presentatie met zeer veel mooi en treffend beeldmateriaal, weet hij het publiek te boeien, inspireren en aan te zetten tot nadenken over de eigen rol in een groter geheel, ongeacht het niveau waarop geacteerd wordt in de organisatie.

In 2015 richtte Marco onthulleman.nl op.

Marco Hulleman is te bereiken op nummer 085 – 06 56 276 en via het contactformulier