Lezing | Zeilen, bermbommen en … jouw organisatie

Lezing | Zeilen, bermbommen en… jouw organisatie

“Zeilen, bermbommen en jouw organisatie” is een zeer inspirerende lezing over militaire ervaringen die helpen om zicht te krijgen op de volgende vragen:

  • Hoe kijk je naar je eigen rol in het grotere geheel?
  • Ben je bewust van jouw bijdrage aan een hoger liggend doel?
  • Hoe draag jij bij aan het gemeenschappelijke doel?

Deze lezingen staan op zichzelf, maar geven ook context aan bijvoorbeeld een vervolgsessie met een workshop door specialisten.

Een sterke combinatie met inspirerende lezingen, is de uitwerking tijdens de workshop visualiseren met tekeningen en schetsen. Dit werkt erg stimulerend en verhelderend en is toe te passen met ieder lid uit de groep. Van directeur tot magazijn medewerker. Het is zelfs mogelijk een heel bedrijfsplan te “tekenen”. Dit staat bekend als Visual Harvesting.

Prijs:In overleg
Aantal deelnemers:In overleg
Duur:Een lezing of presentatie duurt tussen de 30 minuten en 3 uur; het ligt helemaal aan uw wensen en hoe lang u de lezing wilt laten duren. Of misschien wilt u een lezing van 20 minuten. Ook dat is mogelijk.
Locatie:In overleg
Toelichting:De lezingen en presentaties worden op maat voor u gemaakt. Dit houdt in dat er van tevoren een gesprek plaatsvindt waarbij gekeken wordt naar uw wensen, uw doelstellingen, het type organisatie of onderneming, de medewerkers en het beschikbare budget.

 Heeft u vragen of wilt u deze lezing boeken?
Bel ons, we zijn bereikbaar op 085 – 06 56 276.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier door op de groene knop te klikken.