Lezing | Persoonlijk Leiderschap

Lezing | Persoonlijk Leiderschap

It starts with YouOp dit moment leven we in een wereld waar het woord crisis veelvuldig valt. We zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden maar doen dit nog steeds vanuit het oude denken. We zien de mogelijkheden niet omdat we wel weten wat we zien, maar niet weten wat we niet zien. Organisaties en bedrijven kunnen alleen dan overleven als er bewustwording is en vanuit het nieuwe denken nieuwe wegen worden ingeslagen. Dit betekent niet een nieuw proces of plan van aanpak bedenken, maar werkelijk anders gaan handelen. En dat betekent dus verandering in gedrag, verandering in beleving, in voelen.

Welk rol speelt persoonlijk leiderschap bij het tot stand komen van een goed team dat wint, dat is de kern van deze lezingen en presentaties.

De lezingen en presentaties hebben een ontspannen maar tegelijkertijd ook confronterend karakter. Er wordt een spiegel voorgehouden, er is volop interactie, er ontstaat emotie en je wordt aangesproken en geconfronteerd. De emotie is voor deze presentaties erg van belang: Emotie doet onthouden en leidt tot actie. Een opgelegde verandering werkt niet. Mensen moeten zelf het inzicht krijgen dat ze kunnen en daardoor willen veranderen. Wat we willen bereiken is dat men denkt: “Hé, het gaat over mij! Misschien moet ik zelf wel in beweging komen”.

Tijdens de lezing of presentatie wordt het principe van de VIP-strategie behandelt en de zaken die daar direct mee te maken hebben zoals; vertrouwen, tolerantie en diversiteit, de generatie Einstein, waarom we niet kunnen volhouden (hersenen) en wat de kernwaarden zijn van de organisatie (het ‘waarom’).

Uiteraard laten we de groep ontdekken wat nu precies persoonlijk leiderschap is.

Prijs : In overleg
Aantal deelnemers : In overleg
Duur : Een lezing of presentatie duurt tussen de 30 minuten en 3 uur; het ligt helemaal aan uw wensen en hoe lang u de lezing wilt laten duren. Of misschien wilt u een lezing van 20 minuten. Ook dat is mogelijk.
Locatie In overleg
Toelichting :

De lezingen en presentaties worden op maat voor u gemaakt. Dit houdt in dat er van tevoren een gesprek plaatsvindt waarbij gekeken wordt naar uw wensen, uw doelstellingen, het type organisatie of onderneming, de medewerkers en het beschikbare budget.

 Heeft u vragen of wilt u deze lezing boeken?
Bel ons, we zijn bereikbaar op 085 – 06 56 276.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier door op de groene knop te klikken.