Laatste kans voor de bus naar OTOpia!

U wist het natuurlijk al. U heeft zich wellicht ook al ingeschreven of gaat dat nog doen. U heeft wellicht ook onze mail al eerder doorgezet naar uw netwerk van vitale partner. Toch willen wij, voordat we de definitieve uitnodigingen versturen, u nog een keer verzoeken om ons te helpen.

Met de netwerkdag willen we bouwen aan een stevig netwerk van OTO collega’s.

Een initiatief van de Ministeries van VenJ en Defensie ter versterking van de civiel militaire samenwerking. Schrijf u in als dat nog niet is gebeurd en motiveer uw collega’s ook te gaan.

 

ZET DIT BERICHT S.V.P. DOOR NAAR UW NETWERK VAN VITALE PARTNERS

 

Klik op de “Meld je nu aan” knop, meld je aan en ontvang jouw bus ticket naar OTOpia! Hier vind je ook meer informatie over het programma, locatie en natuurlijk de inschrijving. Woensdag 20 mei is de absolute deadline.

 

Meld je nu aan!

 

 


Op 27 mei 2015 organiseert de Taskforce OTOTELSim (opleiden, trainen en oefenen, testen, evalueren, lessons learned en simulatie) een netwerkevenement in opdracht van het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie in samenwerking met het Maurits Instituut en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Dit netwerkevent is bedoeld voor opleiders en trainers etc. werkzaam in de (semi)publieke regionale crisisbeheersing en hulpverlening.

Doel van de dag is het versterken van samenwerking op het gebied van opleiden, trainen en oefenen, testen, evalueren en lessons learned (OTOTELSim).

Wilt u er bij zijn meld u dan hier aan. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Kaylie Tammerijn, contactpersoon van de projectgroep, via netwerkevent.ototel@maurits-instituut.nl