Laatste kans op een cadeau t.w.v. € 387,-

Maak gratis en vrijblijvend kennis met het thema Resilience en krijg inzicht in het weerstandsvermogen en de veerkracht van jouw organisatie.

Organisational of business Resilience is het weerstandsvermogen of de veerkracht van een organisatie om te anticiperen en te reageren op verandering en grote onvoorziene gebeurtenissen te overleven én hier sterker door te worden.

In tegenstelling tot het buitenland leeft Resilience in Nederland, helaas, nog niet erg. Wij zijn, samen met de overheid en (grote) multinationals, van mening dat organisaties meer resilient zouden moeten zijn. Zeker gezien de huidige onrust en onzekerheid in de wereld. Daarom heeft het Maurits Instituut twee laagdrempelige producten ontwikkeld, één meer ter kennismaking met het thema en onze werkwijze, de ander om een beeld te krijgen hoe Resilient jouw organisatie is.

Het zal je waarschijnlijk dan ook niet verbazen dat Resilience afkomstig is uit … de militaire wereld. Daarom willen wij jou, als regelmatige lezer van het Maurits Nieuws, laten kennismaken met het thema Resilience en met wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Cadeau t.w.v. € 387,-:

  1. Je krijgt van ons, GRATIS, de Resilience Awareness Survey. Dit is een korte online survey die slechts 4 à 5 minuten van je tijd vraagt.
  2. Als deelnemer aan de survey maak je kans op een Resilience QuickScan t.w.v. € 387,-. Er zijn er nog maar enkele beschikbaar. Deze online self-assessment tool geeft je een uitgebreider beeld van de Resilience van jouw organisatie, afdeling of team. Daarnaast krijg je een uitgebreid rapport en een persoonlijk gesprek met één van onze experts.

 

Dit aanbod geldt nog tot en met 31 maart 2017.

 

Neem je deel aan de Resilience Awareness Survey dan ontvang je, uiterlijk half april, het survey rapport met daarin de bevindingen en een indruk van hoe de Resilience in jouw organisatie, afdeling of team is.

De “winnaars” van een Resilience QuickScan t.w.v. € 387,- ontvangen het survey rapport en een promotie code, waardoor zij gratis kunnen deelnemen.
 
Start Survey

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.