Jaap Jan Brouwer

Jaap Jan Bouwer
Jaap Jan Bouwer

Jaap Jan studeerde medicijnen en rechten in Groningen en is al meer dan vijfentwintig jaar actief als organisatieadviseur. Hij werkte o.a. bij het Ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de Stuurgroep Toekomstscenario’s Gezondheidszorg, is mede initiatiefnemer en oprichter van het platform Koplopers in de Zorg, is eigenaar en managing partner CinC Management Consultants en is auteur van een aantal succesvolle boeken, waaronder ‘Angelsaksen versus Rijnlanders’, ‘Organiseren in een veranderende wereld’ en ‘Nieuw Europees organiseren’.

Daarnaast combineerde hij zijn managementkennis met historische feiten in de boeken ‘Schaduwen over de woestijn. Strategie, management en organisatie van het Duitse, Britse en Amerikaanse leger van 1918-1943’, ‘Het Oostfront’ en ‘Guderian’.

Opkomst en ondergang van het Duitse Panzerwaffe’. In zijn laatste boek ‘Klein buiten groot. Rijnlandse wendbaarheid in complexe situaties’ gaat hij in op het concept Auftragstaktik en wat we daar nog steeds van kunnen leren.

Jaap Jan is te bereiken op nummer 085 – 06 56 276 en via het contactformulier