Goede voornemens… of ècht doelen realiseren?

Goede voornemens... of ècht doelen realiseren?

Vele van u zijn 2019 begonnen met goede voornemens en nieuwe doelen. Voor mensen die ondernemen, managen of besturen is dat niet altijd even eenvoudig om dit te realiseren. Waar en hoe laat u zich inspireren? Waar haalt u nieuwe inzichten vandaan in deze veranderende tijden?

Wij helpen u graag bij het vinden van dit stukje inspiratie, want in april 2019 gaat bij de Maurits Academie de unieke masterclass reeks “Anders Kijken” weer van start. Tijdens deze serie van 6 masterclasses delen gerenommeerde sprekers uit militaire en civiele organisaties hun kennis en ervaring op het gebied van leiderschap en management. 

De masterclass reeks richt zich op wat bestuurders, leiders en managers kunnen leren van een, voor hen, veelal onbekende wereld, Defensie.

In de masterclasses komen de volgende thema’s aan bod:

  • Toekomstvisie en Strategie,
  • Business Intelligence,
  • Planning, Besluitvorming en Communicatie
  • Leiding en Sturing
  • Teams, Teamperformance en Samenwerking

Tijdens de masterclasses belichten we de onderwerpen vanuit een civiele en een militaire invalshoek, vergelijken deze en identificeren we de “lessons-to-be-learned”.

 

Daarnaast maken we met een mix van theorie, discussies en praktijkgerichte cases de samenhang van de onderwerpen inzichtelijk. U ondervindt in verschillende realistische scenario’s hoe u de opgedane kennis kunt toepassen en daarmee in uw eigen organisatie het verschil kan maken.

 

 

 

Heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 085 – 06 56 276.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.