Continuity Solutions

Continuity Solutions helpt organisaties wendbaarder en weerbaarder te zijn zodat zij flexibel kunnen inspelen op veranderingen of (be)dreigingen, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

 

Waarom Continuity Solutions?

De experts van Continuity Solutions beschikken over nationale en internationale, militaire en civiele kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscontinuïteit, organizational resilience en agility, crisismanagement en opleiden en trainen. Zowel in theorie, maar vooral vanuit eigen praktijk ervaring.

Zij weten wat er op dit gebied nodig is om succesvol te zijn, welke begrippen centraal staan en zijn als geen ander in staat om onder de meest uiteenlopende omstandigheden resultaten te bereiken. Niet zo gek want (bijna) al deze thema’s hebben grote raakvlakken met de core business van de Krijgsmacht en daar hebben onze experts veel kennis en praktijk ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring willen zij graag met u delen.

 

Hoe weerbaar is uw organisatie?

Wilt u weten hoe weerbaar uw organisatie is? Dan is onze online QuickScan een goede en snelle manier om daar meer inzicht in te krijgen.

Voor meer informatie over de QuickScan, wat u krijgt en hoe u hem kunt bestellen, klikt u op de blauwe knop.

QuickScan >>

 

Heeft u vragen over bedrijfscontinuïteit, crisismanagement, weerstandvermogen en veerkracht of wilt u weten wat Continuity Solutions voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 085 – 06 56 276

Informatie aanvragen