Boek | Mentale Veerkracht voor Professionals

“Slechts één ogenblik, één enkele seconde, zou alles kunnen veranderen, ik zou bevrijd zijn van de pijn en de schuld die ik nu voel. Ik zou bevrijd zijn van alle schaamte. Ik zou bevrijd zijn van al mijn fouten. In één ogenblik.”

Burn-out, PTSS, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit; er zijn veel benamingen voor iets wat moeilijk tastbaar te duiden is. Auteur en spreker Sierd Nutma spreekt in zijn boek over Mentale Veerkracht: het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? Bezit je veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?

Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die kracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt. Hij schetst een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt openhartig over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal en je uitdaagt om stappen te zetten!

Nutma: “Het kan zijn dat lezers weerstand voelen bij sommige passages of juist positief geraakt worden door de persoonlijke verhalen. Als dat zo is, heb ik bereikt wat ik wilde bereiken; lezers prikkelen en uitdagen om naar zichzelf te kijken en grenzen te verleggen.”

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, bel ons op 070 – 206 00 16.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.