“Anders Kijken” vorstelijk afgesloten

IMG_4569Afgelopen 10 mei is de eerste masterclass reeks “Anders Kijken” op een vorstelijke manier afgesloten.

Met een diner in de tuin van kasteel De Hooge Vuursche en de certificaatuitreiking, is een einde gekomen aan de eerste masterclass reeks “Anders Kijken”.

Tijdens deze unieke masterclass reeks, die in januari van start is gegaan, zijn thema’s op het terrein van management en leiderschap belicht. Het unieke aan deze masterclass reeks is dat deze thema’s zowel vanuit een civiele als uit een militaire hoek worden bekeken.

 

Certificaat nr. 001

Omdat het de eerste keer is dat deze masterclass reeks gehouden werd was het ook de eerste keer dat er certificaten werden uitgereikt. Frank Bontje, hoofd van het Security Operations Center van de Nederlandse Spoorwegen, ontving het allereerste exemplaar.

 
Wij danken de deelnemers van deze eerste masterclass reeks hartelijk voor hun waardevolle bijdrage.

 

“Mijn reden om in te schrijven voor de masterclass reeks “Anders Kijken” was mijn belangstelling voor Defensie in relatie tot de zorg. Het is mijn tijdens deze masterclasses duidelijk geworden dat Defensie en de zorg veel overeenkomsten hebben en dat beide werelden veel van elkaar kunnen leren. Ik ben dan ook zeer tevreden over hetgeen de masterclasses mij hebben geboden. De bijdragen vanuit de Defensie point- of-view waren voor het meest interessant omdat ik Defensie eigenlijk slecht ken en er ook een ander beeld van had. Wat mij aangenaam verraste was de open en eerlijkheid waarmee zowel de militaire- als civiele sprekers vertelde over hun ervaringen in relatie tot uitdagingen waar zijn in hun eigen werkt mee te maken hadden. Heel eerlijk en informatief. Ik wil daarom deze masterclass van harte aanbevelen. Annetje Takke, Zorggroepmanager Acute en Intensieve Zorg, Alrijne ziekenhuis”

 
Onderscheidend voor de Maurits Academie is dat wij beproefde leiderschaps- en management ervaringen en inzichten uit twee werelden met elkaar verbinden. Op 13 september 2016 gaat voor de tweede keer de unieke reeks masterclasses ‘Anders Kijken’ van start. Tijdens deze masterclasses delen gerenommeerde sprekers uit militaire en civiele organisaties hun kennis met ambitieuze en nieuwsgierige managers, leiders en bestuurders uit alle sectoren. Het doel: verbinden, inspireren en van elkaar leren en daarmee de prestaties van uw organisatie verbeteren.
 
Meer info…
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.