Maurits Academie


De Maurits Academie biedt Trainingen, Masterclasses en Leergangen aan die aansluiten bij het thema “Verbinden en leren van civiele en militaire kennis en ervaring”.

 

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de wereld, landen zijn zich anders tot elkaar gaan verhouden, zwaartepunten in economische ontwikkeling zijn verschoven, markten zijn steeds meer opgesplitst in deelmarkten met een niche karakter, innovaties vinden sneller plaats en aan organisaties worden steeds hogere eisen gesteld. De vraag is hoe op deze veranderende wereld in te spelen. En van wie er veel te leren valt.

 

Missie Maurits Academie

De Maurits Academie richt haar activiteiten op het delen van kennis en ervaring uit twee voor elkaar vaak onbekende werelden, het civiele en het militaire. Onderscheidend voor de Maurits Academie is dat wij beproefde leiderschaps- en management ervaringen en inzichten uit twee werelden met elkaar verbinden.

Het is ons doel om deelnemers aan onze trainingen, masterclasses en leergangen anders te laten kijken naar voor hen reeds bekende thema’s. Besturingsconcepten, Strategie, Markinformatie, Leiderschap, Besluitvorming, Communicatie, Teams en Teamperformance en Samenwerken zijn thema’s die bij de Maurits Academie centraal staan.

 

Opleidingen & Trainingen

Rondom onze thema’s kunt u kiezen uit een breed scala aan producten en diensten, van verdieping per thema, lezingen en workshops tot en met intensievere begeleidings-, adviserings- en organisatieontwikkelingstrajecten. Tevens bieden wij Mini Masterclasses aan als introductie op één van onze thema’s.

Kies hieronder het soort opleiding of thema van uw voorkeur.

 

Opleidingen

Opleidingen per thema

  • Lezingen
 

 
Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze opleidingen of trainingen, of over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 070 – 206 00 16.

 

Informatie aanvragen