Lezing | Zeilen, bermbommen en … jouw organisatie

“Zeilen, bermbommen en jouw organisatie” is een zeer inspirerende lezing over militaire ervaringen die helpen om zicht te krijgen op de volgende vragen:

  • Hoe kijk je naar je eigen rol in het grotere geheel?
  • Ben je bewust van jouw bijdrage aan een hoger liggend doel?
  • Hoe draag jij bij aan het gemeenschappelijke doel?

Deze lezingen staan op zichzelf, maar geven ook context aan bijvoorbeeld een vervolgsessie met een workshop door specialisten.

Een sterke combinatie met inspirerende lezingen, is de uitwerking tijdens de workshop visualiseren met tekeningen en schetsen. Dit werkt erg stimulerend en verhelderend en is toe te passen met ieder lid uit de groep. Van directeur tot magazijn medewerker. Het is zelfs mogelijk een heel bedrijfsplan te “tekenen”. Dit staat bekend als Visual Harvesting.

 

Heeft u vragen over deze lezing of wilt u meer weten over over wat het Maurits Instituut voor u kan betekenen, klik dan op de onderstaande knop of bel ons op 085 – 06 56 276

Informatie aanvragen

 

Lezing | Persoonlijk Leiderschap

Welk rol speelt persoonlijk leiderschap bij het tot stand komen van een goed team dat wint, dat is de kern van deze lezingen en presentaties.

Op dit moment leven we in een wereld waar het woord crisis veelvuldig valt. We zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden maar doen dit nog steeds vanuit het oude denken. We zien de mogelijkheden niet omdat we wel weten wat we zien, maar niet weten wat we niet zien. Organisaties en bedrijven kunnen alleen dan overleven als er bewustwording is en vanuit het nieuwe denken nieuwe wegen worden ingeslagen. Dit betekent niet een nieuw proces of plan van aanpak bedenken, maar werkelijk anders gaan handelen. En dat betekent dus verandering in gedrag, verandering in beleving, in voelen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *